Economia de proximitat

Cabanes atrau el turisme patrimonial de la mà d'empresaris locals

El consistori promociona el centre històric del municipi en una visita teatralitzada amb el sector privat

Cabanes promociona el seu valor turístic amb l'ajuda d'empresaris locals i comarcals i els convida a una visita teatralitzada pel centre històric.

Cabanes promociona el seu valor turístic amb l'ajuda d'empresaris locals i comarcals i els convida a una visita teatralitzada pel centre històric. / Mediterráneo

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Cabanes, en col·laboració amb l'Oficina de Turisme local, ha posat en marxa una nova campanya de difusió i promoció dels atractius patrimonials, culturals i turístics que posseeix el municipi, així com de les experiències que es poden gaudir en el seu entorn.

D'aquesta manera, es va celebrar una visita teatralitzada pel centre històric de la localitat de la Plana Alta, a la qual es va convidar a empresaris del sector del mateix municipi i a altres empresaris que formen part del Club de Producte de l'associació Plana de l'Arc. També va participar d'aquesta iniciativa la casa rural Forn de Sitjar, que va obrir les instal·lacions de l'antic forn medieval per a poder conéixer la seua rica història que també fonamenta part de l'atractiu turístic del municipi.

D'altra banda, també s'ha dut a terme una sessió entre professionals del sector comarcal i local per a compartir i estudiar noves vies i possibilitats amb les quals continuar promocionant i millorant l'oferta turística tant de Cabanes com de la comarca, amb l'objectiu d'atraure més gent al llarg de l'any i desestacionalitzar l'arribada de visitants.