El PP de Vila-real lamenta l'abandó del Termet i demana millores

L'edifici abandonat en l'Ermita de Vila-real.

L'edifici abandonat en l'Ermita de Vila-real. / Mediterráneo

R. D. M.

El Partit Popular de Vila-real ha demanat a l'equip de govern socialista impulsar un pla integral de millora i condicionament del paratge del Termet de la Mare de Déu de Gràcia.

"És el pulmó verd de la nostra ciutat i també un espai de referència per als vila-realenses, que sobretot en la temporada estival acudeixen allí a passar el seu temps lliure. Desgraciadament, el seu estat actual és notablement millorable", ha lamentat la regidora popular Bea Serra.

"Tan sols fa falta fer una passejada pel Termet per a adonar-se de la deixadesa i desatenció dels socialistes a aquest paratge, en el qual trobem parets completament despintades, bancs trencats que suposen un perill, així com edificis en estat d'abandó", ha assenyalat l'edil del Partit Popular.

El parc infantil que demanen millorar al costat de l'Ermita.

El parc infantil que demanen millorar al costat de l'Ermita. / Mediterráneo

Zones infantils tancades

Serra ha insistit en "la desatenció dels socialistes a les zones infantils". "Van votar en contra de la nostra proposta per a millorar els parcs infantils i quatre mesos després encara observem zones de joc tancades, com aquesta en l'Ermita", ha conclòs la regidora del PP.

La façana despintada en l'Ermita del municipi.

La façana despintada en l'Ermita del municipi. / Mediterráneo