Seguretat

Almassora reorganitza el trànsit per a sumar places d'aparcament

Busquen facilitar als residents un major nombre d'estacionaments i controlar la velocitat dels vehicles

Reorganització del trànsit en el carrer Corell d'Almassora.

Reorganització del trànsit en el carrer Corell d'Almassora. / Mediterráneo

R. D. M.

La Policia Local d'Almassora ha dut a terme tasques de reorganització del trànsit al carrer Corell per a millorar la mobilitat urbana en la zona. La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvana Rovira, ha explicat que s'ha dut a terme esta actuació, després de l'estudi de la problemàtica d'aparcament que patien els veïns d'este vial i dels carrers confrontants.

L'objectiu d'esta acció implica donar una major fluïdesa i aprofitament de l'espai, augmentant així les places d'estacionament disponibles i aportar una major comoditat als residents. A més, s'ha instal·lat un reductor de velocitat per a garantir la seguretat al veïnat de la zona.

Pressupost i cofinançament

Així mateix, l'Ajuntament continua estudiant com facilitar més places de pàrquing en aquesta zona, en la qual mesos arrere es van concloure les obres de regeneració urbana, que van comptar amb un pressupost d'adjudicació d'1.022.876,78 euros. El projecte va estar cofinançat al 50% per la Unió Europea.

La intervenció, inclosa dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) 2017-2023, té la finalitat de promoure la inclusió social i lluitar contra la pobresa com una altra forma de discriminació.