Ampliació de l'espai disponible

El cementiri de Morella habilita 32 ninxos nous amb un pressupost de 35.000 euros

Les obres de renovació dels dos mòduls han durat al voltant de 30 dies

El cementeri de Morella amb la necessitat d'ampliar nínxols disponibles.

El cementeri de Morella amb la necessitat d'ampliar nínxols disponibles. / Mediterráneo

R. D. M.

L’Ajuntament de Morella ha renovat dos mòduls de nínxols al cementeri. Durant els últims 30 dies, la brigada d’obres del Centre Integrat de Serveis Econòmics (CISE) ha portat a terme esta actuació en la qual s’han desmuntat els ninxos més antics per a construir-ne de nous. Així, el cementeri comptarà amb 32 tombes disponibles que s’han finançat amb els recursos municipals a causa de la urgència de fer-ne de nous per l’escassa disponibilitat fins ara i han tingut un cost de 35.000 euros.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat que “estes obres eren molt necessàries perquè pràcticament no quedaven espais. A més d’esta actuació, ja estem estudiant les possibilitats de fer noves edificacions dins del perímetre del cementeri així com un nou ossari, ja que l’actual també està ple”.

A més, ha explicat que “hem fet estes obres amb recursos propis i sense subvencions a causa de la urgència de nous ninxos sent una inversió que es recupera en el temps amb el cost dels soterraments” i ha afegit que “les obres les han fet des de l’empresa pública CISE durant uns 30 dies que han alternat amb altres treballs i reparacions al voltant del poble”. Finalment, el primer edil ha remarcat “la importància del manteniment dels espais públics i tindre el poble en les millors condicions”.