Síguenos en redes sociales:

Comencen els treballs de millora del llavador de Portell

S'està adequant la seua estructura i cobertura per a recuperar elements originals de la construcció

Comencen els treballs de millora del llavador de PortellMediterráneo

El projecte de millora urbana de Portell, pel qual es dotarà de més espai les voreres i espais municipals, es renovarà el llavador municipal i es renaturalitzarà el seu entorn més immediat ja ha començat. Els treballs van ser licitats a través de la plataforma de contractació del sector públic i adjudicats a l'empresa Hidracons 2024 SL per un import de 68.038,11 euros.

Quant al llavador, s'està adequant la seua estructura i cobertura per a recuperar elements originals de la construcció, anteriors a les modificacions realitzades a la fi del segle passat. També es renaturalitzarà el seu entorn mitjançant la plantació d'arbres i zona enjardinada.

De la mateixa manera, s'adaptarà un lloc de descans al carrer Major i s'ampliarà la vorera enfront del consultori mèdic i el col·legi.

"Amb l'actuació volem, d'una banda, millorar el dia a dia dels nostres veïns i veïnes i, per l'altre, recuperar i conservar el nostre patrimoni" ha afirmat l'alcalde, Álvaro Ferrer.

El projecte es finança mitjançant una ajuda del Pla Conviure atorgada per la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana.

Pulsa para ver más contenido para ti