Ubicada al carrer Llevant

Alcalà ampliarà i millorarà els llums en la zona recreativa d’Alcossebre

Destinaran 104.000 euros del pla ‘Impulsa’ de la Diputació per a incorporar barbacoa, berenadors i nous banys en aquest espai

L’alcalde, Francisco Juan (d), va visitar la zona recreativa d’Alcossebre.

L’alcalde, Francisco Juan (d), va visitar la zona recreativa d’Alcossebre. / Mediterráneo

R. D. M.

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre destinarà 104.000 euros del Pla Impulsa de la Diputació de Castelló a l'ampliació i millora de la zona recreativa municipal situada al carrer Llevant d’Alcossebre.

 A l'espai ja existent, que compta amb pistes esportives, petanca, parc caní i parc infantil, se li sumarà una nova zona arbrada amb berenador compost per vuit taules i dos bancs en cadascuna, pèrgola perimetral emplaçada en la zona de les taules, una caseta amb quatre zones de barbacoa i una caseta amb dos banys.

La millora de l'espai públic es completarà un nou enllumenat, compost per tres fanals adreçats cap a la zona de berenadors i pistes esportives i dos fanals més en la zona de barbacoa.

També es disposarà una nova font en la zona pròxima al parc infantil i es millorarà l'accessibilitat en tot l'espai amb recorreguts per als vianants de formigó.

En total, tota la zona ocupa 1775 m² i la nova actuació queda delimitada en 475 m².

 L'alcalde, Francisco Juan, ha assenyalat que “amb aquesta actuació millorarem i completarem un espai municipal que ja és molt utilitzat i que aportarà una alternativa d'oci i de gaudi a l'aire lliure en la zona sud d’Alcossebre, per a famílies, grups d'amics, etc.”.